.

































Květen 2008

Enrique Iglesias

29. května 2008 v 22:31 Enrique Iglesias
Enrique Iglesias
Profese: Zpěvák
Datum narození: 08.05.1975
Místo narození: Madrid, Španělsko
Znamení: Býk
Životopis:
Enrique se narodil slavnému zpěvákovi Juliu Iglesiasovi a modelce Isabele Preyslerové, kteří žili odděleni od jeho tří let. V osmi letech se mladý Enrique přestěhoval do Miami za svým otcem. Přestože jeho dětství bylo do jisté míry stvořené pro úspěch díky úspěchu jeho rodičů, přesto Enrique nebyl zhýčkaný a nevyužíval svého postavení. Vyrůstal stejně jako ostatní jeho spoluvrstevníci nijak výjimečným životem.

Po roce studia obchodní univerzity v Miami se nakonec rozhodl pro vlastní pěveckou dráhu. Začínal v roce 1995 pod pseudonymem Enrique Martinez, který měl přicestovat do Španělska ze Střední Ameriky. Kvůli tomu aby nebyl pod palbou kritiků si vytvořil tuto identitu.

Jeho pravé jméno si ho všude našlo, a proto když odjel natáčet své první španělsky zpívané album pojmenoval jej Enrique Iglesias. Po natočení následoval obrovský úspěch, prodalo se více než 6 miliónů nosičů a Enrique získal ocenění Grammy. Předtím, než natočil první anglicky zpívané album se stal známým především v latinském světě.

Během krátké doby se stal natolik oblíbeným a hledanou popstar, že kamkoliv při svém světovém turné přijel, měl všechny stadióny vyprodané. Jeho alba se začaly prodávat po miliónech, získal mnoho ocenění (Grammy, American Music Awards, Premios Lo Nuestro) a dokonce se stal slavnější, než jeho rodiče. Nejvíce jej proslavil song "Bailamos", který natočil pro soundtrack k filmu Willa Smithe "Wild Wild West", song se ihned stal hitem číslo 1 téměř na všech rádiích po celém světě. Své první anglicky zpívané album "Enrique" se stalo dvojnásobně platinové v USA a platinové nebo zlaté ve 32 zemích po celém světě.

Enrique natočil alba ve čtyřech jazycích španělsky, anglicky, portugalsky a italsky. Oblibu si získal také na Taiwanu, Rusku a Středním východě. Mimo zpíváni pronikl do světa filmu, když si po boku Antonia Banderase, Salmy Hayekové a Johnnyho Deppa zahrál ve filmu "Once Upon A Time In Mexico".

V poslední době byl často vídaný s ruskou tenistkou a modelkou Annou Kurnikovovou.
Filmografie:
2003Kdysi dávno v Mexiku (Once Upon a Time in Mexico) ...Lorenzo
2003Christmas Night with the Stars ...Performer
2002Record of the Year 2002, The ...Performer
2002Party in the Park 2002 ...Performer
2000Celebrity Dream Date with Enrique Iglesias, Spring Break, Cancun ...Performer
2000VH1: Men Strike Back ...Performer
2000Pavarotti & Friends for Cambodia and Tibet ...Guest Performer
1999ABC 2000: The Millennium ...


videoklipy rihanny

18. května 2008 v 1:18 Rihanna


životopis rihanny

18. května 2008 v 0:47 Rihanna
Rihanna
zpěvačka
datum narození:18.2.1988
místo narození:st.Michael,Barbados
znamení:vodnář
Rihanna celým jménem Rihana Robin Fenty odstartovala vskutku dobře. Hvězda RnB a soulové scény, se narodila na Barbadosu v roce 1988. Jako teenager zpívala svým kamarádům a rodině jen pro zábavu. Jednoho dne ji její kamarád představil hudebnímu producentovi Evanu Rogersovi v New Yorku. Rogers byl velmi překvapen, jaký velký talent se v Rihanně ukrývá. Nahrál s Rihannou demo s 20 songy, hitem Pon de replay, které pak všechny poslal do vydavatelství Def Jam Records.

A vyšlo to.Její singl Pon de replay obletěl rádia celých Spojených států. Stejné úspěchy slavilo i její album Music of the sun, které bylo vydáno 30.srpna 2005. Rihanna prohlásila, že se nechala inspirovat interprety jako například: Alicia Keys, Beyoncé a Mariah Carey.Její album zní především ve stylu RnBb, hip hopu a soulu. Její první velký hit "Pon de Replay" se rychle vyskákal na druhé místo v amerických hitparádácha na 15 v Kanadě. Zrodila se nová RnB hvězda.

V dubnu 2006 Rihanna vydala druhé album A Girl Like Me a jeho hity jako například S.O.S, Unfaithful nebo Break it off ( duet se Seanem Paulem) opět vyhrávají na všech amerických hitparádách. K singlu S.O.S Rihanna natočila klip pro Nike, který se stal velmi uspěšným.

Dále na jaře 2007 vydala další své CD - Good girl gone bad, z něhož jsou zatím známé pouze dva hity - Umbrella (feat. Jay-Z) a Shut Up and Drive, který se objevil v rádiích a hitparádách teprve před pár dny (editováno 16/9/07). Song Umbrella se stal velmi populární a byl oceněn cenami MTV.

Sourozenci : 2 bratři (9 let,15 let)
Oblíbené zpěvačky : Alicia Keys, Beyoncé a Mariah Carey
Mazlíčci : 2 kočky ( Miss Kitty, Leo)

karl wolf

18. května 2008 v 0:22 karl wolf

Karl Wolf

zpěvák,textař

datum narození:18.4.1978

místo narození:Libanon

Karl Wolf, tak se jmenuje pro nás absolutní nováček a nezmámý interpret.Kde se vůbec vzal ? Z ničeho nic , ho začnou naše česká rádia hrát tak hodně , že se stane nejvyšší novinkou v oficiální rádiové hitparádě.Nyní ho už můžete slýchat i na Evropě 2 a na každém druhém rádiu.

Karl Wolf je pro nás pro čechy poměrně dost neznámé jméno , ale už ho začíná znát každý. Jeho novinka Africa opravdu nejde přeslechnout , je to výborná práce , výborné R'n'B ,todle se stane určitě jedním z největších hitů letošního podzimu.

Karl Wolf se pravým jménem jmenuje Karl Abou Samah. Podle informací se prý narodil někde v Libanonu a přitom je to kanadský hudebník.Je to R'n'B/Pop zpěvák, producent a píše texty.V roce 2006 mu vychází 1.album Face Behind The Face .U nás se proslavuje hitem AFRICA , výborného singlu , který nenechá naše hitparády na pokoji.

us5 videa

18. května 2008 v 0:03 us5


us5 videoklipy

17. května 2008 v 23:11 us5
Round and round
Rhythm of life
365 days
Come back to me baby
In the club
One night witch you
Too much heaven
Just because of you
Maria


videoklipy

16. května 2008 v 23:11
Mixík

Jesse McCartney

8. května 2008 v 21:47 Jesse McCartney
Jesse McCartney
herec,zpěvák
rodiště:New York,USA
znamení:beran
narození:9.4.1987
přezdívky:Jess,Jmac
rodina:otec Scot,matka Ginger,sourozenci Timmy a Lea
Jesse Arthur McCartney se narodil Ginger a Scotovi McCartneyovým. Je nejstarší ze tří dětí. Jeho mlaší bráška se jmenuje Timmy a mladší sestra Lea. Jeho premiéra byla v televizi jako RJ z "All my Children" (1970). Zahrál si v muzikálech jako je "The King and I", na Brodway. Byl členem kapely Sugar Beats, nominovaní na Grammy. V roce 1999 byl vybrán z pěti set dalších chlapců do pětičlené kapely zvané Dream Street (pro Edel entertrainment). Jejich album dosáhlo zlatého ocenění, cestovali jednu dobu s Britney Spears. V roce 2002 se kapela rozpadla. Jesse žuje v New Yorku a pokračuje ve své hudební kariéře s producentkou Sugar Beats, Sherry Kondorovou. Se singlem "Beautiful Soul" prorazil. Zpívá teď za doporovodu Dilon Kondor (vedoucí kytara), Katie Spencer (druhý hlas, klávesy), Alex Russek (bicí), Pete Chema (basová kytara) Charise Francisco (druhý hlas) a Karina LaGravinesse (druhý hlas). Nedávno projel tour po východím břehu, kde se následně Jesse zúčastnil natáčení seriálu Summerland, zahrál si postavu Loriho Laughlina.

obrázky kate

8. května 2008 v 20:43

obrázky us5

8. května 2008 v 20:35 us5

životopis us5

2. května 2008 v 22:54 us5
Us5
US5 - německo-americká skupina, kterou má na svědomí Lou Pearlman. Složil ji z vítězů televizní reality show "Big In America" Skupina adeptů a mladých chlapců se stále zužovala. Těch pár nejlepších poslali stanovat do lesa vyvíjet svůj talent a připravit se na šílenství, které se kolem nich strhne. Na každém německém billboardu v každé německé hitparádě se začali objevovat se svým singlem "Maria". Dostali ocenění od německého rádia Music Awards "Best Newcomer 2005" (Objev roku 2005).
ČLENOVÉ: CHRISTOPHER RICHARD STRINGINI
CHRIS WATRIN
IZZY GALLEGOS
JAY KHAN
Michael Johnson(bývalý člen) a (nový člen)Vincent Thomas

sandra bell

2. května 2008 v 20:06
sandra bell

kate backinsale

2. května 2008 v 19:54
kate backinsale
Datum narození:
26.07. 1973 (34 let)
Místo narození:
Londýn, Velká Británie
Znamení:
Lev
filmy ve kt. hrála:
2006 Underworld: Evolution (Underworld: Evolution)
2004 Van Helsing (Van Helsing)
2004 Letec (The Aviator)
2003 Underworld (Underworld)
2003 Ďáblíci (Tiptoes)
2002 Laurel Canyon (Laurel Canyon)
2001 Lásce na stopě (Serendipity)
2001 Pearl Harbor (Pearl Harbor)
2000 Zlatá číše (Golden Bowl, The)
1999 Brokedown Palace
1999 Ladies & Gentlemen: The Best of George Michael
('Waltz Away Dreaming" video)
1999 Téměř bez šance (Brokendown Palace)
1998 Alenka v zemi za zrcadlem (Alice Through the Looking Glass)
1998 Last Days of Disco, The
1997 Shooting Fish
1995 Haunted
1995 Marie-Louise ou la permission
1995 Cold Comfort Farm
1994 Prince of Jutland
1994 Uncovered
1993 Mnoho povyku pro nic (Much Ado About Nothing) ,...